Posts

Showing posts from 2012

alahai cuti.

Image
Assalamualikum kawan kawan , alangkah indahnya kalau cuti dipanjangkan mesti semua student Uitm gembira kan kan kan. bukan apa kan tengah mood raya sekarang ini memang rajin lah student student Uitm ini. ekk dah nak balik jengka ke ? arggg banyak ni je ke cuti nya. aisshhhh xpuas lah kalau cuti raya banyak ni. sempat ke sebuah rumah je open house nye. alahai. MENYAPAH argggg. petang nanti akan bertolak ke jengka. selamat tinggal petaling jaya , johor bharu ,dan tempat tempat yang sama waktu dengan nya.


Raya oh Yeahh

Image
enjoy guys!

Hari Raya

Image
Assalamualaikum kawan kawan
SELAMAT HARI RAYA Eh  baru update yew  beraya di JB
Maaf zahir dan batin
Cr : En Google

I'm the Loser!

Image
Assalamualikum  kawan kawan  today was  My Tough Day
i hate this day
kalau boley xnak tempoh hari ini
My listening test for Arab   was  S*CKKKKKKK!
SERIOUSLY I DON'T WANT TO THINK ABOUT IT ANYMORE! YES im THE LOSER!

Yuna - Here Comes The Sun (lyrics)

Image
Assalamualikum kawan kawan SAYA PEMINAT TEGAR YUNALIS ZARAI
jom tengok fan make video

enjoy!

Proud of u Dato'

Image
Assalammulaikum kawan kawan  semalam  sempat tengok Dato LCW main menentang LD dr china well tewas bermaruah DLCW menang set pertama kalah set kedua dah tewas set penentu 19-21
walau apa pun DLCW dah try the best kan  WE MALAYSIAN PROUD OF YOU DATO LEE CHONG WEI

DLCW MAKE MALAYSIAN UNITE IN 70MINUTE

wahhh Rindu kau..

Image
Asslamualikum  kawan kawan lama nya lah hai xmeng-update blog ni rindu giler InsyaAllah akan rajin rajin update blog ni balik
harap harap blog ni xjadi mcm pokok kat bawah ni | | | pokok bernafas ke tak kau ^,^

Yuna

Image
Assalamualaikum  kawan kawan
saya dah dapat album terbaru Yuna actually dah beli lama dah before semester break  lagi
beli masa dekat east coast mall, kuantan
Semua lagu Yuna best best tak caya beli lah
2 lagu melayu selebihnya lagu english.
xrugi beli tau ^,^

Semester Break!

Image
Assalamualikum  kawan kawan
sekarang tibanya masa  SEMESTER BREAK oyaiiii
so, what is my plan?
hermm banyak sebenarnya takut x tercapai je nanti walau apa pun cuti saya 2 bulan!

^,^

Berita Gembira saya SR2

Image
Assalamualikum kawan kawan lama tak dengar cerita. almaklumlah saya agak busy sepanjang sem ari tu.
saya nak bgthu ni berita gembira series 2 haha saya dah terima hadiah daripada  Majalah KLIK
terima kasih KLIK love u!

ini lah CD yang saya menang tu. COBRA STARSHIP

Berita Gembira saya

Image
Assalamualikum kawan kawan saya nak shared berita gembira nak tahu tak? . . . . . . . . . .
. . . . . .

 tengok tu gambar apa? nama siapa tu? hehe
saya sebenarnya saja je nak try masuk contest tu tak sangka pulak boleh menang kan rezeki lah tu kan.
tak sabar nak tunggu CD NIGHT SHADES

Baucar buku 1 Malaysia

Image
Assalammualikum kawan kawan saya dah dapat baucar buku !1 malaysia awak awak semua dah dapat ke? kalau dah dapat bagus lah boleh beli buku banyak banyak kan.
saya dengar cerita dari teman teman baucher ni boleh di tukar pada cash tapi bagi saya lah kan nak buat apa tukar pada cash dah tentu tentu namanye baucar buku kan
hargailah sikit pemberian ni  bukan senang nak dapat 



saya dah beli macam macam buku utk sibling saya sbb die nak upsr
kedai yang saya tuju : MPH POPULAR

lagi vBlog terbaru Anuarhadi.

Image
Assalamualikum kawan kawan 
jom skodeng vblog terbaru AnuarHadi . . . . . .

ATM Machine.

Image
Assalamualikum  kawan kawan berkesempatan mengonlinekan diri di makmal saya dengan berbesar hati nak kasi tahu  yang saya tidak berduit arrggggg!
aku sendiri pun x pasti kenapa jadi macam ni
nak kata kad bank rosak xmungkin nak kata Atm machine rosak lagi lah xmungkin
sebab before aku guna machine ATM tu ada org tu guna selamber je xde masalah pun.  mula mula memang rasak nak tendang je machine ATM tu tapi takut duit berjuta juta keluar plak dah susah kan haha







tak tahu nak salah kan yang mana satu kad ATM ke machine ATM?
so beware!
gambar sekadar hiasan!

Post Balas To NAFIE NOOR AZMAN!!

Image
Assalamualaikum kawan kawan saya nak buat post balas  kepada NAFIE NOOR AZMAN . . . . .
nak tahu apa post dia jap jap
KLIK SINI
dah baca post dia?
. . . .
ini ikhlas dari hati ini :

jap jap firstly, thank you thank you sebab buat post pasal aku plus mereka mereka mula mula memang nak buat post pasal ko dengan diowg sekali so, i make my decision untuk separate kan nak buat satu post satu post lah.
okey okey cukup sampai disitu. dah jom saya nak bercerita pasal BFF saya A.K.A Sibling kat Jengka saya sangat senang bila bercerita mengenai hal pribadi dengan dia ini disebabkan dia paling rapat dengan saya dia pun xsengan silu share masalah dengan saya. dia ini "satu kepala" dengan aku apa benda dia x suka aku pow xsuka (macam asap rokok memandangkan 2dua kami x smoking cuma jadi second hand smoker jew) jarang gaduh dengan dia (pernah ke jap pikir)
so, to  NAFIE NOOR AZMAN thank you thank you!
untuk yg lagi 2 bff a.k.a sibling wait for the next post!




2012 wey!

Image
Assalamualaikum kawan kawan dah  2012 lah
. . . mesti semua tengah bersemangat nak mula langkah pertama azam tahun baru anda kan  dah agak dah 
. . . dah korang dah ready ke belom ni nak tahun baru whatever it is this new year is going to be FUN! kan kawan kawan yang berlalu biarkan berlalu
. . . . last but not list
WELCOME 2012 MAKE SURE IS GOING TO BE FUN