Posts

Showing posts from April, 2011

Terima Kasih ACC 106 + MAT 122~

Image
PENAT tengok NOMBOR  selamat lepas ini tak de paper yang BERNOMBOR lagi yeeeaaahhhh
heheh
abis jew 2 paper ngeri tengok muka kami



p/s : seronok bila dah abis... nanti result xthu lah mcm mana...

Mimpi Ngeri di sebuah tempat belajar

Image
ADIK-ADIK semua dah besar kan dah masuk U pow  pemikiran macam budak sekolah TADIKA pecayalah
saya bukan cakap-cakap kosong xcaya saya ada bukti nak tengok x?



CTU 101 oHH exAm ku!

Image
Exam Final untuk CTU 101 prinsip asas islam almahdulillah dapat buat jugak terima kasih ustazah sebab ajar kami

1st day exam final

Image
MGT Oh MGT seksanya anda sampai tak lalu nak jawab kat answer bookled

hari pertama yang meyeramkan sehingga ramai yang  tidak menutup mata tak percaya cuba tengok kat bawah ni----------->>>>>






p/s : study last minute macam ini lah jadi nya..so jgn contohi mereka + saya..study awal2 okey! ('_')


over night di pantai balok~pahang

Image
seramai 17 orang student uitm BM 111 1G sepatutnye 18 orang tetapi seorang pelajar cancel last minute dengan menaiki 3 buah kenderaan VAN KERETA VIVA KERETA KANCIL permulaan perjalan berjalan lancar tetapi satu persatu DUGAAN datang 1.Tayar van pecah 2.Kereta viva bateri problem 3.Kereta kancil xboley start
tapi semua itu dapat di atasi BBQ yang happening kan? tak caya tanya budak2 BM 111 1G hehe



walaupun penat pose ttp ada..

p/s : dugaan membuatkan overnight ini lebih best..xdpt ambik byk gambar sbb bateri low biasa lah organizer kn~hehe

last day with MISS ASYURA ABD NASSIR

Image
hari last ngn MISS paling sporting best kepala giler2 mcm budak2 BM111 1G jugak kan dengan ini mempersembahkan gambar gambar kami yang teramat kiut kiut belaka kepada anda anda jangan jeles..



the best ever!
gambar paling kiutes kitaowg kredit to MISS ASYURA suara LISA SURIHANI (terboek)

kaRAoke lalala

Image
kami karaoke Lalala di MERCU happening giler mau share gambar dgn u aLL hehehe




the best ever!

final assignment done!

Image
akhirnya semua final assignment sudah pun selesai
final assignment untuk management DONE!
final assignment CTU DONE!
final assignment BEL DONE!
final assignment accountacy almost DONE!
final assignment JPA DONE!
final assignment business math DONE!
tidak bermakna semua assignment selesai semua dah satel banyak lagi yang kene buat entah berapa agaknye carry mark aku harap-harap okey lah untuk sem ni
kadang kadang happy 
kadang kadang macam upsad sikit

p/s : hidup tak selalu nye indah

PULAPA Pahang day 2 and 3 (last day)..

Image
maaf post kali ini terpaksa  gabung hari kedua dan ketiga kerana saya tak bawak lappy kesayangan saya ini
HARI KEDUA (2)
aktiviti yang menarik 1.Ujian kawad bagi pelajar part 3 -berjalan dengan lancar 2.Aktiviti melawan kebakaran -kami diterangkan mengenai cara menyelamat mangsa dari kebakaran -cara-cara penggunaan pili bomba serta cara mengawal kebakaran -secara tak langsung kami di siram dengan air pada pili bomba(first time kot) 3.Aktiviti malam kebudayaan -4 kumpulan peserta -1 kumpulan komander -1 kumpulan BK HARI KETIGA (3) 1.Aktiviti melawan kebakaran simulasi praktikal -dijalankan pada pukul dua pagi tamat pada pukul 4 pagi -dan sekali lagi di siram dengan air pada pili bomba 2.aktiviti fizikal senaman -sambil bersenam bergambar sekali 3.Aktiviti gotong-royong  -membersih kan kawasan di PULAPA


p/s : gambar masih belom diupload lagi jadi sabar ek..tggu meraka post kat facebook..rumusan camp menarik sedikit penat dan happy~

PULAPA Pahang day 1

Image
PUSAT LATIHAN PERTAHAN AWAM MALAYSIA  JENGKA PAHANG
telah berlangsung camp latihan  untuk semua part 3 JPAM UiTM pahang
saya terlibat sebagai BK hari pertama yang menarik petang diadakan  aktiviti riadah bebas
walaupun dalam keadaan gembira ada jugak yang berduka so  takziah pada keluarga komander Din  atas pemergian nenda tercinta AL - FATIHAH