Posts

Showing posts from November, 2010

ok fine!

Image
nk wat pe saya dah x kisah. . suka ati lah nk sgt kan.. patut nye xpayah kuar ngn kamu!
it will never happen again.. so that it..
enough it enough..
sekian!

motif anda!


xde keje kah?

mmg xde keje pow coz aku xkeje ma.. semenjak2menjak ni suka plak dgr lagu bahasa asing maksud aku dari negara lain such as china~taiwan best plak feeling..

aku rasa kowg pow patut layan jom ;D









<a href="http://www.bidvertiser.com">pay per click advertising</a>
Lirik Lagu Zheng Fu

Zhong yu ni zhao dao yi ge fang shi fen chu le xing fu
Shu ying de dai jia shi bi ci fen shen sui gu
Wai biao jian kang de ni xin li shang hen wu shu
Wan qiang de wo shi zhe chang zhan yi de fu lu

Jiu zhe yang bei ni zheng fu
Qie duan le suo you tui lu
Wo de xin qing shi jian gu
Wo de jue ding shi hu tu

Jiu zhe yang bei ni zheng fu
He xia ni cang hao de du
Wo de ju qing yi luo mu
wo de ai hen yi ru tu

Zhong yu wo ming bai liang ren yao de shi yi ge jie shu
Suo you de bian jie dou rang dui fang yi wei shi qi tu
Fang yi ba huo shao diao ni song wo de li wu
que jiao bu xi wo xiong kou zhuo re de fen nu

Jiu zhe yang bei ni zheng fu
qie duan le suo you tui lu
Wo de xin…

ber Suka Ria : Part 2

Image
kali ini ke mid valley pulak.. berjalan sesaja lah aku.. ish.. aku di teman ni kwn2 dan someone yg sgt bucuk skali.. huhuhuh''
ber main bowling dan dikalah kan dengan seorg wanita.. how dare u minah. .actually nama die zahin.. terer jgk lah last2 minute menang..
tp markah xjauh beza pow 102 aku 96. . ok what?
*************************************************
setelah itu segera membeli tiket wayang. .  ha knp xpercaya ke? tiga movie aku tonton tp syg harry potter part 1 xdpt tgk lagi...
mereka mau lihat ngankung aku ikot sja..









xsia2 menarik jugak ceter nye.. thum up utk pelakon nye!

ber Suka Ria : Part 1

Image
bersuka ria  satu post yang menarik bukan? haha rasa rindu dah terubat apabila bertemu kwn2 UiTm ku seronok sgt lah..
kita asyik gelak jew kan.. adush.. nt mungkin kita boley kuar lagi lah..
dah melantak di McD + pizza Hut menonton wayang  cerita menarik + x menarik jugak..






skyline paling gempak tp akhirnya tu mcm xberapa skit












ermm.. cerita yang xberapa paham sgt.. adush..+boring..







dan terima kasih jugak pada Amirul yazid keran telah mengembalikan dua barang ini.. tq sgt...
 jam D&G fav aku...


+


dan jgk gelang pemberian nazreen abd razak
sgt suka ari ini. . . gelak happy skit... hahahahahahahahahahaha


****************************************
p/s : train komuter menghala ke perlabuhan klang / batu caves begitu lambat sekali sehingga terpaksa menunggu sehingga lebih satu jam. .managment komuter KTM minta beri perhatian dengan masalah ini kerana masalah ini merumitkan penumpang. . .

kerisauan me l a n d a . . .

buka shja mukabuka ada stu berita yg aku patut thu.. keadaan skrg sgt risau masih samar2 lagi.. harap2 tida pekara buruk yg berlaku. . .
aku sendiri tidak thu apa yg akn terjadi selepas ni. . mungkin sukar tp kene tempoh jgk.. tp malang nye aku xsekuat mereka..

ya Allah tolong lah hamba mu ini. . .
ku mohon supaya tiada pekara buruk yang berlaku . .
kpd kwn2 yg dapat tahniah buat anda . .
saya xthu lagi nasib sy mcm mane. . 
tolong doa kan saya jgk. . .

wajah baru. . .

setelah beberapa bulan  akhirnya blog ku berwajah baru.. kunjungi blog saya dan pengikut mudah bukan..
ikuti segala cerita2 saya+awk+kita+kamu huhu
nt sy update balik..

SPM + STPM

Image
kepada mereka yang sedang / akan menghadapi peperiksaan spm + stpm di harap berusaha lah  pashak!
dah tentu pelajar smk tmn medan smoga hasrat datin pengetua  tercapai..
spm + stpm naik kan gred pencapaian smk tmn medan spya dapat memecahkan tradisi smk tmn medan
dan dapat bukti kan sekolah kita ni bukan hebat dalam bidang koko shja malah pelajaran jugak..
di harap doa2 pelajar + ibu bapa +guru2 dapat terlaksana dan dikabul kan..

sekali lagi ucapan : good luck for all smk taman medan spm +stpm candidate. .  study smart not study hard.. 
 masih ada masa...

Siti Nurhaliza - Panggilan haji

Selamat Hari Raya Aidiladha l Happy Eid-Adha Mubarak Everyone. . .

Image
ermmm... sungguh meriah sekali di padi raya ni kan.. ramai jugak sedara mara yang datang.. bertambah meriah dapat berjumpa insan tersayang kan.. walaupun sekejap ia sungguh bermakna..
sedikit kad2 ucapan untuk anda smua..
kepada rakan2 yg tersayang..
kepada mereka yang menunaikan haji juga..
kepada binatang2 yang bakal di korban..
mahupun yang telah di korban..

kepada smua muslimin dan muslimat sy mengucapkan selamat hari raya aidiladha semoga raya ini memberi seribu cahaya dah harapan baru serta dapat mendatangkan keinsafan pada diri setiap umat..
p/s ; gambar2 ini adalah di copy di internet so pada sapa2 yang rasa gambar ini dia punya dan rasa   xpatut ada disini sila maklumkan kepada saya

ApaKan Daya. . . huhuhu

Image
ermmm...aku janji nk  sambung edit part 2.. tp masa x mengizinkan.. lagi pun ada gangguan  skit.. al maklumlah aku pya lappy ada owg guna.. sis aku lah dah balik.. lappy di ada masalah skit then aku pya lah jd mangsa..
************************************************* haha ni pow post guna pc kat umah.. smua berebut nak menaip.. ish2.. tp xpe aku akn berusaha jgk utk siap kan part 2 tu.. "pashak"

p/s : pashak tu bahasa korea terpengaruh cerita korea skit..maksud die berusaha..

e d i t. . . .part 1

Image
suka aku meng edit gambar ni.. memendangkan keje pow xde kan.. why not? huhuhu bila bab meng edit ni terigt lah plak kat bdk2 uitm.. rindu sgt kat kowg..
jgn nk komplen2 ek gambar aku jew besar.. tgk saiz lah.. hahahaha
ni pow keje aku jgk.. dah xde keje sgt kan amk ko..adush
************************************************* akan dtg edit part 2 plak.. so well see..

ke e m p t y an

Image
apa Bila bosanmenjengah mula lah Rasa ke empty an hidup ni apa yg nak dibuat pow xthu..
************************************
suasana rInag ria Raya lama x kedegaran  walaupun ssh utk melupakan tp hidup mesti diteruskan.. perjalanan masih jauh..
********************************** hidup adalah?? hidup kene berusaha
hidupkene sabar
hidup penuh dgn dugaan
hidup x selalu nya indah
hidup adalah suatu pembelajaran ********************************* kita xthu apa akan berlaku esok lusa tulat so on
******************************* bukan mengharap yang lebih2 cuma kehidupan yang sedarhana shja.. itu pow kalau di izin kan oleh Nya..
********************************** semua nya akan terjawab kelak

shopping!

Image
kami sekeluarga bershopping sakan.. membeli barang2 dapur yang dah abis...
byk jugak lah barang yang dibeli + my mum tahu yang ank2 die akan balik..
klu g shopping ni smua benda nk amik kan perasan x?
rasa mcm nk wat pasta lah sapa nak?
tempat yang paling aku suka!
 ni aku pya
ni klu nak am k lah sowg sekor..
akak aku pow sebok nk beli jugak..
smua barang letak kat troli jew..
yg bayar nye tumpoh..

byE sri IskanDar

Image
telah pow berada di rumah skrg ni... rasa rindu plak kat mmber yg ada kat sana... tq kpd mereka yg tlg aku..




main urut2...
 main tgkap gambar...
********************************************* kowgjangan lupa aku.....tau