Posts

Showing posts from February, 2011

menjadi pilihan terkini

Image
lagu yang di popular kan oleh filem HANTU KAK LIMAH BALIK RUMAH  walaupun  sebelom ini tak penah dengar pow serius!
lagu ini jugak diminati oleh afay a.k.a afifi majid asyik nyayi dalam bilik pening aku!
p/s : tak sangka boley minat lagu lama ni xsilap tahun 70an

6 ATAS 1

Image
TETIBA rasa sesuatu teringat kat budak 6 bawah 1 ek silap 6 atas 1 lah.. walaupun aku jauh aku still ngn kat kowg xpnh lupe serius xtipu  aku igt kot smua amin aida  wawa zahin  datul hashim nizam (mata) aisyah teha tieka  Pn mary ann

p/s : even aku beberapa bulan jew kat F6 x bermakna aku lupe kat kowg..kowg still the best ever yang aku penah ada! ingat tu..

kesengalan mereka terserlah!

lihat lah kesengalan budak2 bilik aku yang sengal starring : afay a.k.a panjang a.k.a afifi ayap a.k.a asyraf p/s : video ni adalah hiburan semata-mata sebarang pencopyan adalah dilarang dibawah akta hak cipta terpelihara ruangkosongku.blogspot.com..

test amat su*k!

Image
tidak tahu mengapa rasa sangat  berdukacita mengenai test MGT + BIZ MATH hampir semua soalan tidak dapat dijawab  apa nak jadi dengan ko ni zaiddy!  study study study
*********************************************
bila dah banyak sangat study lain plak jadi nye  stress  plak rasa nak ambik batu hentuk kat kepala

 ****************************************
tapi kene study jugak!

19 tahun sudah!

Image
special edition khas buat sahabat saya AMIRUL YAZID yang akan meraikan hari ulangtahun kelahiran yang ke 19 dengan ucapan  tidak sangka dah tua anda rupanye!


lama sudah tidak jumpa anda!
p/s : sedih kerana tidak dapat meraikan hari ulangtahun AMIRUL YAZID tapi insyaAllah kita akan bersua!

kemalasan terserlah!

Image
maaf yee agak lama tidak meng-update blog ini  kerana banyak tugasan luar lah uoll!
 back to the topic! 
well , apabila kemalasan melampaui kerajinan tiada apa yang dapat buat sangat  malas kenapa malas sangat ini zaiddy!  ishh
 ************************************************

1) Bising sangat lah kat bilik main DJ2 bagai.. 2) Pengaruh rakan sebaya 3) Debat ohh debat 4) Test MGT sangat suck!

 *********************************************
so mari lah sama-sama
kita belajar business mathematics
sok ada test!!

p/s : jangan nak tiru yee uoll it's easy kata nya!

xmau balik!

Image
Rasa macam tidak mahu balik ke jengka serius xtipu sebab : 1. Assgnmnt banyak tapi malas nak buat 2. Nak berfoya-foya ngn rakan2 Uitm SI 3. Sedih sbb jauh ngn family! 4. Malas naik bas balik jengka

seharian seronok diteman sidia! berjalan2 di subang jaya! sonok..




p/s : Uitm SI > Uitm SERI ISKANDAR

time rajiN~~~

Image
Edit Pic kwn2 + gambar sy jgk! sangat suka  edit pic  senang well , ni lah hasilnya


walaupun xcantik tp smua ni bermakna bagi aku so sapa2 jgn nk pertikaikan ek :)
p/s : tapi kadang-kadang malas jugak nak edit gambar ni..tapi bila teringat kata pepatah orang dulu-dulu nak seribu daya xnak seribu dalih..terus jadi rajin!

sunway pyramid!!

Image
sangat seronok uoll keluar dengan kawan-kawan UiTM sangat sangat sangat gembira!
aktiviti :  (1) tengok wayang 'khurafat' katanya! cerita yang agak ok lah..tetapi nasihat kepada para pesakit     jantung jangan tonton cerita ini amaran keras! (2)main bowling best sebab aku lah juara..hahaha (3)makan2 di pizza hut & jalan2 cari makan kepada HAJAR SALIM terima kasih kerana sudi belanjer den  strawberry satu jujuk HAJAR DAN STRAWBERRY KU!
KAMI
PEMAIN BOWLING NEGARA!

ARTIS-ARTIS TANAH AIR!
P/S : anda tahu ke dimana sunway pyramid? kalau xtahu g laman sesawang ini http://www.sunway.com.my/pyramid/ fAUZI kalau anda ada lagi meriah..xtipu!~

baru!!

Image
BARU BARU dan BARU sudah menukar themes baru apamacam okey ke? sangat simple dan sedap mata memandang xgitu
pada mulanya macam malas nak tukar
tp memandangkan
TAHAP KERAJINAN MELEBIHI TAHAP KEMALASAN
JADI
ini lah masa nya uolls..

 TETIBA TERINGAT PLAK KAT GAMBAR NI
TIME G TELUK BATIK

MOTIF?