Posts

Showing posts from July, 2011

masa untuk test test dan test lagi..

Image
Assalamualaikum anda anda semua saya telah mengalami tekanan jiwa  ini semua disebabkan  test test test  yang berlambak lambak
dengan costing nye dengan eko nye dengan ctu nye
assignmt yang bertimbun timbun bagaikan gunung ledang aduhhh 
tak sanggup nak menghadap benda benda tu
*****************************************************
dalam pada buzy sempat lagi edit satu hagi header hahaha time tengah boring mcm gitu lah



Cinta Muka Buku - Najwa Latif [video lirik]

Image

Janji janji Janji~

Image
Assalamualaikum  kawan kawan seperti yang di janji kan pada post saya yang lepas saya nak kenalkan ada pada sahabat blogger terbaru saya die jugak merangkap sahabat di UiTM saya

Ni lah die  die baru lagi dalam dunia blog ni.. so sila sila lah follow die k..
btw ni die punya link sila klik Nafie Noor Azman

header cuba cuba!

Image
asslamualikum dan salam mesra
hehehe mcm nk baca teks ucapan plak..
saya telahpun mengubah blog ni dengan menambah header sendiri..terharu dapat buat header sendiri anda  MAMPU ke?
hahaha
saya nak kenal kan ngn kowg kowg semua  pasal member saya baru buat blog  xpe xpe nanti saya knl kan kat kowg semua okey..



antara header2 yang direka dan telah memilih salah satu nye utk jadi header blog saya yang kiut miut ni..hehehe
credit to : shahril sbb ajar buat okey (die sendiri suruh letak nama die kat sini)

New Blog face!

telah bertukus lumus menghasilkan muka baru untuk blog lama agak terharu jugak sebab dapat hasilkan muka baru utk blog ni actly dah malas nak berblog lagi.. tapi...
ermmmmm...