Posts

Showing posts from May, 2011

Adele _ Rolling in The deep

Image
There's a fire starting in my heart,
Reaching a fever pitch and it's bringing me out the dark,

Finally, I can see you crystal clear,
Go ahead and sell me out and a I'll lay your ship bare,
See how I'll leave with every piece of you,
Don't underestimate the things that I will do,

There's a fire starting in my heart,
Reaching a fever pitch and it's bring me out the dark,

The scars of your love remind me of us,
They keep me thinking that we almost had it all,
The scars of your love, they leave me breathless,
I can't help feeling,

We could have had it all,
(You're gonna wish you never had met me),
Rolling in the deep,
(Tears are gonna fall, rolling in the deep),
You had my heart inside your hand,
(You're gonna wish you never had met me),
And you played it to the beat,
(Tears are gonna fall, rolling in the deep),

Baby, I have no story to be told,
But I've heard one on you and I'm gonna make your head burn,
Think of me in…

kemalasan terserlah!

aduihhhhh malas nye nak balik jengka barang barang baru lepas packing tapi nak balik sana serius malas UiTM yang baik hati boley x saya nak cuti lagi boley lah boley lah
tapi kene terus berjuangkan so  kene lah pegi jugak.. tiket dah beli sok saya akan bertolak pukul 12 mcm tu sbb tiket pukul 1ptg so jumpa korang kat JENGKA lah k~



sebelum semasa selepas result kuar!

Image
macam macam perasaan dapat kawan kawan aku semua  risau semacam ni diowg punya status " x hrap dekan.. asalkn lulus smua ckup la.. law kene repet.. perh~ sengsara""aku takmau lihattt!""dup dap dup dap dup dap (degupan semakin kencang, kehangatan semakin terasa).."err takuttnyaaa...xlena tdo lau xcek neh..*******************************************************************ini plak semasa exam result baru kuar"guys, result dah keluar......ive just got mine....!!!ni bukan main2.....betul punyee......."."dah boleh ke tgk result"********************************************************************selepas result kuar





Nur Kasih The Movie _2011

Image
Assalamulaikum & Selamat Malam
Semalam saya telah membuat keje giler apabila berjalan sendirian di sunway  semata-mata hendak menonton filem  NUR KASIH THE MOVIE puas hati dengan garapan pengarah KABIR BHATIA credit untuk beliau kerana berjaya hasilkan sebuah filem berkisahkan percintaan.   kesinambungan perjalanan tiga jiwa iaitu ADAM, NUR AMINA & AIDIL yang  dalam pencarian sebenar erti kehidupan sebenar. filem ini jugak dihasilkan adalah disebabkan Kejayaan siri dramanya, NUR KASIH yang mengumpul penonton seramai 19 juta Deretan pelakon-pelakon hebat tanah air seperti Remy Ishak, Fizz Fairuz, Tiz Zaqyah, Ayu Raudhah, Liza Othman, Adik Mia Sara, Adik Ilyas dan lain-lain
sedikit gambar-gambar dan muzik video








Sweet A***e cafe melampau!

Image
Assalamualaikum & Selamat Petang
teringat kat kampus UITM pahang terus ingat kat Cafe sweet a***e ni saya sangat tidak berpuas hati dengan cafe sweet a***e ni nama tak seindah perkhidmatan saya bukan nak buruk kan ke apa  bayangkan lah anda dah datang 2 kali still tutup walaupun waktu urusniaga masa berjalan bengang tak?
First saya datang hari isnin pukul 10.30 am lebih second saya datang hari khamis pukul 12.45 pm  tut tut tengok cafe ini tak buka kalau ada cuti umum saya faham lah tapi masalahnye xde


macam mana nak maju business hour pun xikut.Kalau dah tahu xbole buka pagi tukar lah business hour tu buat malu je kene maki hamun dengan customers...

p/s : Tolonglah nak berniaga buat cara berniaga tak de etika betol fikir fikirkan nya sweet a***e cafe

Jalan jalan di Mid *wink wink

Image
Assalamualaikum & Selamat Pagi

Hari ini saya dan kakak saya telah mengeluarkan diri daripada rumah tanpa dirancang kami telah berkunjung ke Mid vally lama sudah tak pergi sana
Aktiviti : 1) main bowling 2) makan makan 3)shopping
kerana masa tidak mengizinkan yela keluar pun pukul  5 petang mana taknye kan
kami pergi menaiki kenderaan awam je sakit hati tunggu train KTM agak berkurun jugak lah
sebelum nak balik tu kami terjumpa replika pirates of the caribbean  kapal kapal bagai





p/s : Sudah lama xkeluar akibat dari keluar ini saya telah menghabiskan banyak fulus..

Selamat Hari Lahir Mak!

Image
Assalamualaikum & selamat Pagi
semalam hari jadi mak+ibu+mama+umi+mummy saya so saya nak wish selamat hari lahir semoga ppanjang umur dan dirumahkan rezeki mak doa kan kejayaan saya yew saya sayang mak saya
sempatlah jugak sambut tadi kami sambut dengan keluarga kecik kami sahaja
khas untuk mak :


Selamat Hari Guru, cikgu!

Image
Assalamualaikum dan Selamat Pagi
pertama sekali saya nak ucapkan selamat hari guru pada semua guru-guru yang mengajar saya tanpa penat lelah mereka tidak mungkin saya berada di tempat saya sekarang ucapan ini bukan untuk guru-guru yang mengajar saya saja malah, pada semua guru-guru yang ada di malaysia
***************************************************************** p/s : selamat hari guru + terima kasih cikgu









Tomok - Bagaikan bidadari

Image
sedap jugak lagu ni jom layan..
lyrics : Bagaikan bidadari
* Bagai sebuah cerita aku dan dia
Bermula hanya matanya yang mempersona
Dia membuatkan hari-hariku
Bagai sempurna tiada celanya
Malam ku gelisah siang ku bertanya
Jika kau tak bersama ** Hadirmu bagaikan bidadari
Melengkapkan langkahku yang terhenti
Kaulah permaisuri gelap dunia tanpamu
Umpama nafasku kan berhenti
Jika kau hilang dalam hidup ini
Percayalah kasih cintaku padamu Tak pernah hilang
Tak akan pergi Ulang * & ** Kita kan terus bersama
Bukan untuk seketika tapi untuk selama-lama
Jangkauan kasih kita hingga ke akhirnya
Hidup kita bagai di syurga Ulang ** Tak pernah hilang
Tak akan pergi
Tetap di hatiku
Kekal di hatiku
Hanya kamu
Tetap di hatiku
Tetap di hatiku


blog paling simple tapi Bebas

Image
bermula dari jam 5 Petang / 11mei2011

tamat pada 5petang / 12mei2011







1) mesti follow blogadibah mazlan &  abe long ( wajib ) 2) letak tajuk kontez ni "blog paling simple tapi Bebas" 3) letak link kontez ni di MALAYSIAN BLOGGER UNITE *senang JUDGE nak tengok* 5) tag Adibah mazlan & Abe Longdi entri korang 6) Gurl and Boy 7) mesti warga malay

anjuran Adibah mazlan dan abe long