Posts

Showing posts from October, 2011

Vote for MTV Iggy’s Best New Band in the World!

Image
Assalamualaikum kawan kawan
nak mintak tolong ni. kowang boleh tolong vote untuk YUNA tak?
sebab die tercalon dalam MTV iggy's klik sini untuk vote!
ada beberapa negara yang tercalon wakil negara kita YUNA


Adele _ Someone like You

Image

Review : AL HIJAB

Image
Assalamualaikum kawan kawan sempat menonton wayang tadi nak cerita sikit lah pasal citer AL HIJAB ni

Pengarah :  Pierre Andre Genra : Seram Pelakon :  Pierre Andre + Nur Fathia + Maimon Mutalib ramai lagi

Jalan Cerita yang menarik dan sedia maklum kalau Pierre Andre buat filem mesti perlahan dan penuh dengan debaran bukan sahaja babak babak seram malah diselitkan jugak dengan babak babak yang lucu 3 watak sampingan iaitu pemandu lori dan 2 kelindan telah memberi sedikit hilai tawa kepada penonton. Ternyata lakonan mereka bertiga membuahkan hasil. takde lah seram memanjang jew

Nak dapat kan INFO pasal cerita INI
KLIK SINI



Condolence for ROGER RAJIS (UiTM Student)

Image
ROGER RAJIS DALAM MEMORI..

Dukacita dimaklumkan Mendiang Roger Rajis, Plajar Sem4 Sains Sukan & Rekreasi yg trlibat dlm kebakaran kecil Kolej Jati tlh meininggal dunia hari ni. Seluruh Warga UiTM SEDIH & mengucapkan TAKZIAH kpd kluarga Mendiang & sy mengingatkan anak2 sy yg tinggal di Kolej agar tdk merokok krn post-mortem menunjukkn puntung rokok yg msh trbakar adalah penyebab kebakaran itu terj adi. Sama2 kita ingat mengingati sesama kita agar kejadian sbegini tdk berulang. Sbg mahasiswa kita perlu brtnggungjwb, kerana ada pelajar2 tdk brtnggungjwb yg merokok, kita hilang seorg RAKAN kini. Anak2 saya sekalian, ambil ini sebagai 1PENGAJARAN. Jgn jadi org yg tidak bertimbang rasa. FIKIRKANLAH.





by : Dato-Prof-Ir-Dr-Sahol-Hamid-Abu-Bakar
say NO to SMOKE! this will happen if u are not be careful

dah tahu banyak penyakit boley dapat + menyusahkan orang lain lagi..huhu maybe orang yang hisap rokok akan hemtam saya tapi cuba lah stop untuk kebaikan semua orang.


Blog Berjiwa Baru!

Image
Assalamualikum  kawan kawan happy sangat sangat ini sebab dah buat blog saya berjiwa baru penat cari themes yang sesuai dengan saya at last  dapat jugak walaupun mula mula rasa frust sebab layout itu xboley guna tapi  saya gigihkan jugak cari mcm mana nak  selesaikan that problem kan. huhu lega giler
simple and nice! love it jgn lupa visit2 lah blog saya ni okey! :)

Attention Please : Kepada blogwalking sekalian!

Image
Assalamualaikum kawan kawan saya nak bagi tahu sikit ini kalau nak singgah kat blog ni boley malah dialu-alukan tapi sila jaga adab sikit saya paling pantang orang yang tak reti jaga adab jangan nampak kan anda seorang yang tidak bertamadun. insyaAllah saya doa kan terbaik untuk anda. satu lagi ingat berbuat jahat pada manusia lah paling susah sebab apa? sebab kalau orang yang salah xminta maaf sehingga mangsa meninggal dunia  maka x ter ampun lah dosa yang dibuat so fikir fikir lah ye.
BE NICE OR YOU CAN JUST LEAVE  THANK YOU! 

REMEMBER I KNOW WHO YOU ARE!