Posts

Showing posts from August, 2011

Raya oh yeahh!

Image
Assalamualikum kawan kawan semperna hari raya ni saya Zaiddy Aresat ingin mengucapkan  SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI  MAAF ZAHIR DAN BATIN Kemaafan ku pohon dari hujung rambut hingga ke hujung kaki biasalah manusia tidak pernah lari dari melakukan kesilapan

Menu Menu

Image
Assalamualikum kawan kawan nak post menu fav saya spaghetti   hand madehehehe




sedap kan dapat makan spaghetti masa berbuka  sgt menarik hehe

sehari di jalan TAR + Danau kota..

Image
Assalamualaikum kawan kawan sangat sesak sehingga xdapat bernafas giler ar ayat tu jew boleh gambarkan bagaimana keadaan kat Jalan TAR  sebenarnya menemankan sister2 saya shopping sebanarnya malas nak g tapi bila pikir2 balik boring plak duduk rumah xbuat apa kan..






jumpa kawan kawan lama!

Image
Assalamualaikum kawan kawan saya nak shared something ni jom tengok gambar dulu








kami berempat kawan baik hehe teringin nak makan sushi ternyata diri ni x dapat menerima sushi itu
kepada kawan kawan thx keluar sama sama next time kita kuar lagi plan kali ni mesti jadi okey!

balik raya..didalam bas haha

Image
Assalamualaikum kawan kawan saya nak cerita sikit ni pasal dalam bas td japp japp tadi ada sikit kejadian adalah mamat A ni tetiba marah marah naik dalam bas siap ugut ugut si mamat B tu mamat A cakap "kalau ko anak jantan turun sakarang" mamat B tu buat xtahu jew..agaknya dia malas nak layan lah tu kan conclusion nye xpayah lah nak gaduh2 kan bulan puasa ini.. ishh xpaham betul lahh..
.........................................................................................................
sedih tadi berbuka dalam bas selamat sempat pergi bazar kat jengka tadi..



kerja gila mereka mereka..

Image
Assalamualikum kawan kawan mereka telah membuat kerja gila mereka mari kita lihat gambar yang sempat di ambil gambar ini adalah P&C





tempat berlaku terpaksa dirahsiakan so jangan nak tanya kat mana okey! pelaku pelaku juga dirahsiakan kalau nampak gambar sikit tu kira halal lah okey!

waktu pagi di Jengka!

Image
Asslamualaikum kawan kawan semua saya nak cerita sikit ni nak dengar tak?? kawan kwan tahu tak waktu jengka pagi pagi macam mana? ni chek nak habaq mai.. suasana nyaman dan tenteram  boley dirasai tak pecaya jap tunjuk bukti
LIHAT GAMBAR DI BAWAH INI
suka suka suka? tenang jew kan dah macam belajar kat luar negara sejuk + kabus lagi..

Ulangtahun 19 Ashraf ahmad

Image
Assalamuaikum kawan kawan saya nak mintak maaf kat ayap sebab lambat post sepatutnya 14.08.2011 lahhh nak tahu x tarikh apa??
lah tarikh birthday ashraf ahmad lahh macam mana kowg boley lupa
ashraf ahmad dah 19 tahun dahh 



Puasa puasa dan puasa lagi! yeahhhh balik jom?

Image
Assalamualaikum kepada kawan kawan pejam celik pejam celik dah  separuh bulan dah puasa dah dekan nak raya dahh FYI saya dah beli tiket balik KL kalu tidak gerenti habis punya kalau beli lambat lambat
saya akan balik hari khamis depan iaitu 25.08.2011



berbuka puasa@birthday@jengka@bm111G ♥

Image
Assalamualaikum kawan kawan saya nak share kenangan manis saya dengan anda anda semua ni
pada malam 4.8.2011 kami telah berbuka puasa + menyambut birthday saya bersama tetamu VIP MISS ASYURA











terima kasih semua!!

At last 19 tahun jugak akhirnya!

Image
Assalamualikum saya sudah 19 tahun xsangka dah 19 tahun pejam celek pejam celek sekejap je masa berlalu terima kasih kepada SEMUA  yang wish dekat FB anda anda semua mmg terbaik lah!

Berpuasa di UiTM Jengka VS UiTM Seri Iskandar

Assalamualaikum kawan kawan pertama sekali nak ucap selamat berpuasa  macam macam dugaan puasa kita hadapi kan? dan at last teringat kat UITM seri iskandar banyak yang berbeza disana tapi  yang penting saya happy disana dan disini walaupun  suasana dah lain tapi semua dapat saya hadapi insyaAllah
..............................................................................................................
terima kasih kepada cikgu saya yang comel Cikgu Solehah yang sudi follow blog saya yang xseberapa ni..
thx cikgu saya akan ingat sampai bila bila