Posts

Showing posts from September, 2010

k e m a l a s a n ! !

Image
update blog.. huhuhu lame sudah  tidak meng update blog.. akhirnya dpt jgk.. malas lah rasanye td dah lah keje bertambun.. math lagi.. lecturer plak haha suka plak bagi keje byk2.. untung lah kan byk keje..wekkk
kpd kwn2 tlg lah aku ciap kan assgmt aku.. aku nak ajid + nazrol +pojie tlg aku ek.. syg kowg!! ok.. kwn2 aku..

wayang t i m e! ! !

Image
hari yang begitu best skali.. kuar date.. dgn seorg yg sgt special dalam idup aku.. hahaha.. dari kul 11 pagi smpai lah kul 7ptg lebih kta Owg kuar.. kitaowg tgk cerita DEVIL kowg thu x cter ni..baru kuar ko 16.9.2010 best jgk cter ni..   ni lah poster cter tu..
byk babak diowg kat dalam lif.. xrugi lah ko tgk..

bowling t i m e ! ! !

Image
syok main bowling plan mmg dah lame tp baru dpt main.. aku g ngn kakak n adik + sepupu aku.. jom tgk gamabar skit..
telah bersedia utk memulakan aksi2 merbahaya..
nampak nye jatuh smua pin2 tu..  tetapi malang nye aku gagal utk menjuarai tewas di tgn sepupu ku..huhuh gmbar2 frust..
walaupow frust.. gamabar tetap cool! hahah..
peace yo!

berRaya di k a m p u n g! !

Image
raya pertama balik perak.. mula2 plan nk balik hari jew.. tp kecian plak ngn driver penat lah.. so kami pow stay lah sehari kat kg.. bes jgk..
 ni kat belakang umah m.long aku..
 sebelum balik KL sempat lagi tgk kat belakang umah.. owg tgh asing kan lambuk.. nasib ktaowg balik awl klu x bley wat udang bakar..perrhh
xthu lah sapa pya ni main tangkap jew..
petang tu sempat lagi baring kat ats buayan..
 dibawah pokok kelapa lagi.. mcm kat tepi pantai pulak.. fee63db4-4844-4c85-8d31-592f08dd8288 1.03.01

malam Raya!

Image
malam raya yang begitu sesak sekali.. igtkan dtg kL bley lah shppg sakan.. tp malangnye kat jalan TAR penuh dgn  owg ramai.. bertambah malang aku ngn family hanya berjalan sahaja.. xsempat nk beli apa2.. memandang kan my mum ckp xlalu nk jalan  dgn keadaan yang sesak mcm ni..so kitaowg pow beredar lah dri situ..

tp byk jugak yg murah2 kat c tu..

kuih2 raya kami hanya tgk jew!

LalaLa..ketupat oh ketupat...

Image
haha..teringin nak makan ketupat lah.. lame dah x mkn ketupat..pastu cicah ngn rendang plak..perrhh mmg meleleh lah air liur aku.. dah lah bln pose lak tu... kowg thu x nak wat ketupat? masa raya tahun lepas nenek aku ada tya reti x aku ckp lah x reti.. pastu ayah aku pow ajar lah tp xbley nk terima di otak.. tak thu nape..
dah thu cara nak wat cam ne kan lepas ni bley cuba wat.. ketupat yang aku suka..
ni ketupat biasa aku mkn.. tp klu balek kg mesti ada ketupat yang kat bwh ni..  ni lah ketupat palas..bley tahan rasa die..cuba lah try! di+ dengan bahan cicah yang lain.. mak aku wat sedap owh..
ni rendang tok.. sedap gler doh..rugi sapa x mkn..

ni kuah lodeh..popular gak  sapa x pnah mkn cuba2 lah.. terliur x tgk mkn'n byk mcm ni... ni nama nye giler nak raya... baju raya x beli lagi bila gak nye nak membeli belah..hahaha

Raya...RaYa... raYa!!!

Image
pejam celik pejam celik dah dekat sebln kita pose kan.. ramadhan dah nak melabuhkan tirai.. tp syawal yg di tggu akan tiba xlame lagi.. sempena nak raya ni.. nak minx maaf lah kat kwn2 skolah menengah taman medan dari pada form1-form 5 form 6 separuh jalan jew..xsempat nak abis..huhuhu xlupe kat bdk Uitm seri iskandar terutama kat bdk klas aku acc group B.. dan kwn2 bilik b356 dan tempat NR aku b358 bilik ajid..hahaha xpe nanti aku perkenal kan kwn2 aku ek..
sempat lagi mengedit gambar ni.. tau xcantik aku bkn amik AD tu yg xreti tu..

Anuar Zain & Elina - Suasana Hari Raya

ruang k o s o n g kembali . . .

Image
rasanye belom terlambat nk wish bulan ramadan kan.. walaupow lagi seminggu nk raya tp keriangan jelas terpacar.. baru sampai rumah.. dari UiTM seri Iskandar! kepada rakan2 yg belum balik berhati-hati di jalan raya.. ckp kat pakcik bas bawak elok2.. klu die mengila sound jew ok..


satu jew x cukup kan...
nak lagi jap tggu!!
ckup lah tu lebih2 plak...