alahai cuti.

Assalamualikum kawan kawan , alangkah indahnya kalau cuti dipanjangkan mesti semua student Uitm gembira kan kan kan. bukan apa kan tengah mood raya sekarang ini memang rajin lah student student Uitm ini. ekk dah nak balik jengka ke ? arggg banyak ni je ke cuti nya. aisshhhh xpuas lah kalau cuti raya banyak ni. sempat ke sebuah rumah je open house nye. alahai. MENYAPAH argggg. petang nanti akan bertolak ke jengka. selamat tinggal petaling jaya , johor bharu ,dan tempat tempat yang sama waktu dengan nya.


Popular posts from this blog

Post Balas To NAFIE NOOR AZMAN!!