Posts

Showing posts from June, 2011

Marketing ohh marketing!

sehabis baik untuk memahami tetapi hampeh langsung xtahu bahaya keadaan macam ni kepada kawan kawan yang tersenarai sila lah beri tumpuan sepenuhnye terutama yang tido masa kelas Marketing xcaya?

meh sini tengok video baik punya!
ingat yew kawan kawan anda diperhatikan so berhati-hati k!

kami lagiiiiiii

Image
semenjak dua menjak ini kami giler nak snap picture macam macam picture dah di snap semua telatah dah di tunjukkan masing masing baik yang buruk mahupun tidak so ini adalah hasil snap kami :






credit to all of you! semua muka nak mintak kaki kan! hahaha!

edit edit edit !! !

Image
BEFORE EDIT : 

AFTER EDIT : 

 ******************************************
BEFORE EDIT :
AFTER EDIT :
 ****************************************** BEFORE EDIT :


AFTER EDIT :

credit to Afifi Majid

Kesegalan Kami!

Image
apabila kawan kawan aku dah jadi sengal kadang kadang aku pun terikut jugak tapi aku pasti benda benda macam ini akan jadi kenangan kami special credit to : Adik beradik UiTM saya Afifi Majid Nafie nor Azman Ahmad Ashraf osman





ini lah jadinye bila mereka meka semua stresss
anda bertiga adalah sahabat terbaik yang saya pernah ada semasa di UiTM ni kn!

katil Nafie Nor Azman Patah???

Image
agak agak lah kan sapa lah yang cuba cuba untuk patahkan katil
sahabat saya ini mesti  haha yang penting bukan saya ye saya sangat berhati hati al maklumlah barang antik kan

untungnye nafie ramai pekerja yang di upah bagus bagus dah tuntut gaji belom? haha

UnINet~

Image
saya telah pun menggunakan  rangkaian mudah alih UNINET yang disediakan oleh  koperasi UiTM Pahang

terima kasih kerana saya sudah boley online dengan leganya memandangkan tidak begitu mahal caj yang dikenakan sesuai dengan status student tepuk tangan ramai ramai
jom ramai ramai muat naik system UNINET anda