Posts

STATUS BACAAN INDEK PENCEMARAN UDARA (IPU) PADA 23 JUN 2013 SELURUH MALAYSIA

Image
Keadaan jerebu teruk di sekitar semenajung paling terjejas di daerah Ledang Muar Johor. saya kongsi Index Pencemaran Udara STATUS BACAAN INDEK PENCEMARAN UDARA (IPU) PADA 23 JUN 2013 SELURUH MALAYSIA


Puisi_Rangga Untuk Cinta

Saya berlari ke dalam hutan kemudian saya menyanyi Saya berlari ke pantai Kemudian saya menangis tenang ... kesepian dan bersendirian saya tidak suka Saya ingin kegawatan dalam pasaran Saya bosan dengan penat Hanya keluar dengan pekat seolah-olah saya hitam sendiri Hanya membiarkan saya memecahkan kaca sesak Saya akan merintih sehingga suka bergaduh ada malaikat menyulam Jaring labah-labah yang berwarna-warni di dinding istana putih mengapa tidak hanya goncang loceng membiarkan sengsara atau saya perlu melarikan diri ke hutan kembali ke pantai?

Yuna _ Lelaki Lirik

Yuna _ Lelaki

Image

Yuna # AJL

Image
Assalamualikum.  seronok sangat tengok Aizat performed terbaik.  tapi kalau Yuna yang nyayi lagi terbaik! btw tahniah both of you. Yuna especially for the great song ever. #AJL27


alahai cuti.

Image
Assalamualikum kawan kawan , alangkah indahnya kalau cuti dipanjangkan mesti semua student Uitm gembira kan kan kan. bukan apa kan tengah mood raya sekarang ini memang rajin lah student student Uitm ini. ekk dah nak balik jengka ke ? arggg banyak ni je ke cuti nya. aisshhhh xpuas lah kalau cuti raya banyak ni. sempat ke sebuah rumah je open house nye. alahai. MENYAPAH argggg. petang nanti akan bertolak ke jengka. selamat tinggal petaling jaya , johor bharu ,dan tempat tempat yang sama waktu dengan nya.