Posts

Showing posts from January, 2011

Pejam celek Pejam celek...

Image
Januari sudah hendak melabuhkan tirai tidak sangka  masa berlalu bergitu pantas pelbagai perubahan berlaku dalam sekelip mata tinggal lagi  kita sedar atau tidak sahaja


walau bagaimana pun jangan risau februari  mungkin membawa sinar baru dalam diri  setiap insan sama ada baik atau buruk semua itu datang daripada Nya  yang maha kuasa lihat sahaja dunia ini..
sekejap kita berada di atas sekejap kita berada di bawah lumrah kehidupan begitu lah tiada siapa yang akan sentiasa  berada di atas dan tiada siapa yang sentiasa akan berada di bawah..
selamat tinggal Januari selamat datang Februari





Cerita kami : part 2

Image

akan K e M b a l i ke petaling jaya!!

Image
tidak sabar untuk kembali ke petaling jaya
rasanya sudah 2 minggu tidak jejakkan kaki disana

merindui orang disana
tidak kira sahabat atau family
kat rumah nanti jangan lah ada masalah
jugak tidak sabar untuk keluar bersama mereka 
tidak kira dimana jua destinasi janji keluar

*******************************************
jengka yang sangat membosankan
kenalan yang tidak ramai
jauh dari kota
sukar untuk berhubung
macam-macam kekurangan
tapi ini lah tempat tiga tahun nanti
perasan atau tidak
bahawa 
 kerinduaan pada meraka bertambah
******************************************







p/s ; nantikan video terbaru februari ini..



jangan bergaduh!

sedih bila dengar cerita-cerita kurang enak ini.. wey guys kita kan satu team.. tak perlulah bergaduh.. aku bukan apa cuma tak suka benda-benda macam ini happen kat team kita.. even aku dah takde kat sana tapi aku still ambil berat pasal kowg okey.. serius plez back together.. xmau gaduh-gaduh.. kalau bz mcm mane pun luangkan sedikit masa dengan kawan-kawan (member team).. okey guys!!love u!

masih menyesuaikan diri...

Image
rasa tidak selesa masih ada tapi aku kene redha selama tiga tahun akan berada di sini.. well , ramai yang kata kat aku "relax lah lama2 ok lah tu" tapi nampak mcm tu jgk tiada perubahan.. bdk2 klas tgk mcm ok tp xthu lah mcm ne.. sbb baru masuk kn.. kepingin nk masuk debat tapi nanti lah dulu bukan smua boley buat dalam masa yang singkat ni.. relax n cool..





 tetap ridukan seri iskandar utk sem dua ni sempat ke telok batik + tambun jew.. tp tu dah cukup untuk aku igt sampai bila-bila



akhirnya!

dah lama tggu at last baru dapat thx pada kowg yang tolong aku expecially
zakwan fauzi ajid  nazrol
kerana tolong bg sokongan dan sebagainya..
akan merindui kowg smua sgt sedih nk tnggl kn seri iskandar
INGAT WALAU JARAK MEMISAHKAN  JANGAN PUTUSKAN PERSAHABATAN  INI

facebook di tutup?!

Image
facebook di tutup berita ini saya dapat dari berita kosmo tadi ermmm..pada page 48 kalau tak silap lah.. well saya mengharap pekara ini tidak benar , susah nak berhubung dengan kawan-kawan yang masih aktif dilaman sosial itu..

"Mark Zuckerberg kata lebih elok facebook di tutup supaya anda boleh menziarahi rakan-rakan anda dan bukan hanya berhubung melalui laman sosial sahaja"  "Tambahan Mark zuckerberg rasa tertekan dan menyatakan kini facebook sukar untuk dikawal dan mahu kehidupannya kembali seperti dahulu"

 well benarkah facebook di tutup pada mei 2010 kita wait n see.. klu dah tak boleh login maknanya betol lah facebook dah tutup.. then kita terpaksa lah say hi hi bye bye lah pada laman sosial yang berpengaruh ini!!





Serba sedikit biodata pengasas Facebook

Nama sebenar pengasas Facebook ialah Mark Zuckerberg. Beliau dilahirkan pada 1984 di New York. Semasa beliau mahu membangunkan website Facebook, beliau hanya la seorang student dari Harvard University. Facebook pada ma…

Bloglist 2011 onceitalk.com

Image
bloglist nak join jugak..
last day plak!

something happen ESOK!

Image
apakah yang akan berlaku esok.. tadi ada HEP call nk jumpa katanya kenapa kah? apakah ishh buat suspen jew xsempat nak tanya terus letak fon.. apakah..

sangat gembira dalam sedih!

Image
sedih dalam suka
3 perkataan dapat aku ungkapkan
rasa nya kami akan ke tambun sabtu ni..
tapi xsure lagi 
entah lah mcm2 hal jadi dalam 3 hari ini tapi xpe tidak lah se serius mane..
aku dapat bilik ngan sowg bdk cos OM ok lah tu..
B320 bilik aku.. bilik2 mereka (kawan-kawan aku sgt jauh walaupun) still bley gerak sbb still satu blok cuma nazrol jew ke teratai al-maklumlah budak dekan...

kembali ke seri iskandar!

Image
pack barang  byknye barang nk bwk sok.. adushh.. ssh nye ada perasaan ini  SEDIH akan meninggal kan petaling jaya! demi masa dpn saya sendiri xrasa sy membuat keputusan yang salah semoga anda mendoakan saya tidak melakukan kesilapan lagi



hang out +going back to SI+ First post new year!!

saya hang out ke mid valley bersama sis saya! kaki lenguh kerana berjalan sakan di mid td.. ramai sangat manusia di sana huhu.. masih dalam moodEND YAER SALE kot.. dan perasaan bercampur+ sbb nk balik perak dah sok.. dan xsangka dah masuk 2011.. 19 tahun dah..




p/s : paling xsuka ada owg potong line masa beratur..ishh kepada rakyat malaysia tolong beratur mengikut barisan dan tggu giliran anda paham!