Posts

Showing posts from October, 2010

makan2 time wif miss hafizah. . .

thanks to miss hafizah  sbb bljer kami stu klas makan kat restoran ustaz td..
*******************************
miss doa kan kejayaan kami ek.. td bel pya paper boley tahan.. harap2 ok lah..
***************************
pada kawn2 yang ada gambar masa td sila2 lah tag kat Fb ek ini amaran keras..
***************************
miss harap2 cepat dapat jodoh..ek xpasal2 plak kuar pasal jodoh.. hahaha... tu lah miss nk jd datin seri kene kawen ngn dato seri lah nampak gayanye..
******************************
ok miss skali lagi terima kasih.. saya sgt menghargainye..
************************** e-klas; zdy

Miss najwa...

miss najwa  terima kasih belanjer makan td... suka2 boley blanjer lagi nt..
************************************* 
td test  harap result semua ok2 belaka.. xnak lah merah lagi.. berusaha! semua kwn2 dah nk cuti sem dah mesti susah nk jumpa lagi kan..  xpe bley jumpa kat luar nt kan..
*************************************
 sapa2 yang ada gambar2 yang pagi td send kat aku.. xpow tag jew kat fB.. gambar dgn miss td k..
************************************
sekali lagi tq miss!!

balik umah. . .

Image
kat umah skrg ni.. mcm2 pekara berlaku.. rupanya ada benda yang aku xthu.. biarlah ia menjadi rahsia keluarga walaupun ia bukan nya rahsia lagi.. tiket balik perak dah lah pagi..adush boring gler terpaksa balik awal.. tp xpekot..sampai sana ada kawan2.. jumpa diowg pow dah x lama dah coz  dah nak abis. final exm pow dah nk dekat so guna kan masa yang ada utk mesra dgn kwn2 baik kwn kat bidara mahupun kat klas
 *********************
 harap xde berita yang buruk lagi lepas ni.. hari ni kene tido awl skit sbb sok nk balik awl pagi..
*********************
sampai sini dulu nt aku UPDATE lagi... choW...


 kawan2 ku yang sengal belaka.. ajid+ eemir+poji+nazrol

cuti t i m e! !

Image
cuti yang begitu relax sekali.. tgk movie.. lepak2.. ramai jugak yang balik kg.. poji langsung x balik lagi isnin baru balik yela dah jadi pengapit abg die kawin..huhu si nazreen lak dah balik dah.. asyik gelak jew kat bilik b358 ni..huhu selom die owg balik sempat lagi main tangkap2 gambar.. emir+acap pow join sekaki.. 


 gambar2 terbaik kitaowg..huhuhu
pojie paling gempak skali..