Posts

Showing posts from December, 2010

ber shopping sakan!

Image
bershopping sakan utk kembali ke seri iskandar.. walaupun hati berat tp xpe  gagal skrg xbermakna gagal selama-lamanya betol x? harap2 keputusan ini adalah keputusan terbaik aku.. kpd amy jgn lupe kita daftar sama2 nt ok.. xsabar nk jumpa ajid+fauzi+nazrol+Mazrul+zubair xsangka dapat jumpa kowg balik..

countdown 2011

Image

cerita kami

Image

special dedication to Nazreen Abd Razak

Image
selamat berjaya! jgn lupa kat aku! we love u!










  tangan ko + tangan aku~


kesedihan melanda!

Image
kesedihan terhadap diri sendiri serta rakan-rakan mungkin bukan rezeki saya!

putus harapan

Image

xpayah lah tanya!

Image
ubah topik lain boleh x?


















anda mampu mengubahnya..

masih tiada perubahan!

Image
masih menunggu dan tertunggu!!



sedang berdukacita!

Image
so jgn byk tya sat g penampar sulung melekat kat hang!





tiba2 tiada dalam mood skrg!

Image
mmg tiada dalam mood so jgn tegur!

sehat sepenuhnya!

xmau sakit2 lagi kene jaga diri..
kepada yang care thanx sgt..
sgt rindu dgn kwn2 di seri iskandar..
xsabar nk jumpa kowg balik..
smua dapat kolej bagus!

memang tiada dalam mood waktu ini!

Image

deMam!

Image
demam melanda sgt tidak suka tekak rasa lain mcm ishh pening2 ishh xtahan lah. .ubt dah mkn x ok jugak agak nye dah lama x demam bila dah demam die bg teruk2 pya. .walaupun demam masih sempat jgk berblogger. .HAHA  dah samapai sini dulu pening 2 rasa nk pitam jew!

Lily Allen - Fuck You

Image

lupa kan !

Image
hidup mesti diteruskan so, lupekan lah ape yang jadi. .hidup kene selalu gembira nt baru lah senang hadapi dugaan. . .


cukup lah xnk pikir dah. . . tadi sempat baca komic yang aku beli semalam saja jew nak lupekan pasal benda tu..hiburkan hati sikit xsalah kan. .
 TAJUK BUKU KOMIK NI IKHTIAR HIDUP DI GUA

buku ni dah 80juta naskhah terjual kat korea.. kat dalam buku ni pow ada pengetahuan am tau ttg GUA ikot tajuk lah banyak lagi tajuk die tapi aku baru ada dua buku lagi satu pasal gunung berapi. .

sangat tidak suka!

Image
saya tidak suka pada anda yang tanya saya tetapi xmahu bgthu anda pya. .well ini sebenarnya biasa terjadi. .so xnk ceter pasal ni. .
adkah saya mengalami kemurungan mungkin ya!
Apakah itu kemurungan? Kemurungan adalah penyakit mental yang menyebabkan perasaan (mood) seseorang individu menjadi semakin menurun. Ini akan menjejaskan kehidupan harian individu tersebut, termasuklah pemikiran, perasaan, tingkah laku dan kesejahteraannya. Sekiranya tidak ditangani secara efektif, ianya boleh mendorong kepada tindakan membunuh diri.
Mengapa seseorang mengalami kemurungan? Sebab-sebab terjadinya kemurungan termasuklah:
Kemurungan boleh berlaku di dalam keluarga
Peristiwa atau kejadian yang menyebabkan seseorang tertekan
so saya rasa saya mengalami nye!


sgt suka ayat pada gambar ini. . bersyukur apa yang kita dapat. . yang lain2 terserah pada Nya. .

suka + takot

Image
pertama sekali sangat suka keluar tadi sebab keluar menonton wayang bersama someone nama dirahsiakan atas sebab peribadi. . .

kedua perasanan sangat takut bercampur-campur setelah kawan-kawan memberitahu satu pekara yang amat penting untuk masa depan aku. . .aku mengharapkan yang terbaik untuk itu. . .tetapi jika sebalik nya hanya redha sahaja yang dapat aku ungkapkan. .

tetapi aku masih mengharapkan yang terbaik!

waYanG lagi ~aku x bodoh~

Image
kali ini aku pergi bersama kawan-kawan yang paling aku sayang! motiff!! tak delah mmg betol pun aku sayang kat dia orang!
wayang kali ini cerita AKU X BODOH
tapi malang nye mamat kat sebelah kitaowg dok gelak bagai nak rak sakit telingaaku mendengarnya.. mmg ada part lawak tapi agak2 lah oiiitt
ber+ pelik nye bila part x lawat pow nk gelak  ishhh sgt pelik2..
agak nye masa kecik dulu xpenah gelak kot! kecian dia! ekkk org mcm tu xpatut di kesiankan dah lah gelak bagai nak rak menggangu saja  org lain! sampai kawan hilang mood nk tgk cerita tu!
tp apa-apa pun cerita itu sgt menarik penceritaan yang menarik! rugi sapa x tonton~


































p/s : synopsis siap aku bg skali!

MaKAn MaKaN BeRsama coUsIn

Image
suka suka suka sgt suka sekali bila di pelawa makan dinner ngn sepupu.. sudah lah di pelawa di belanjer plak sgt suka lah..
***********************************
ermm..bertolak pada pukul 8 something sampai kira2 pukul 9.30 di d selat restaurants  sgt syok!
*********************************
lepas mkn kami lepak2 ditangjung harapan  kat port klang sgt menarik kat sini.. tp aku penah sampai sini time ddk klang dulu tp xpnh mkn kat d selat tu  aku mkn kan muara ikan bakar tp smua nye sama saja.. sgt sedap!
*********************************
selepas mkn kami lepak2 kat  situ alah yg ada kapal tu.. tepi2 laut tu..tu pow sgt syok!
********************************
kat bawah ni ada lah gambar skit aku share utk tatapan umum!



********************************************************************
the end!




koReaN DraMa

Image
xSangKa aku dah pun menghabiskan cerita drama korea yang  kedua  tersgt lah menari cerita2 itu jgn risau aku akn sambung the next drama plak
so,  pada mereka yg xsuka  its up to u lah kan aku pow pada mula x minat jugak korea ni lately ni minat xthu lah nape!
mungkin pengaruh ajid agak nya. .  my girl ni drama PERTAMA aku dok tggk since  kat UiTM sri iskandar lagi. . and  smlm baru menghabiskan drama korea KEDUA full house
sgt best rupanya bila tgk cerita korea  + sgt touching lagi!
so kemungkinan akan bersambung ngan drama KETIGA iaitu bof boys over flowers hrp2 drama ni pow manarik jugak ok guys  i have to go! nway c ya! bye aja aja fighting!




sgt enjoy menonton nye!