Posts

Showing posts from August, 2012

alahai cuti.

Image
Assalamualikum kawan kawan , alangkah indahnya kalau cuti dipanjangkan mesti semua student Uitm gembira kan kan kan. bukan apa kan tengah mood raya sekarang ini memang rajin lah student student Uitm ini. ekk dah nak balik jengka ke ? arggg banyak ni je ke cuti nya. aisshhhh xpuas lah kalau cuti raya banyak ni. sempat ke sebuah rumah je open house nye. alahai. MENYAPAH argggg. petang nanti akan bertolak ke jengka. selamat tinggal petaling jaya , johor bharu ,dan tempat tempat yang sama waktu dengan nya.


Raya oh Yeahh

Image
enjoy guys!

Hari Raya

Image
Assalamualaikum kawan kawan
SELAMAT HARI RAYA Eh  baru update yew  beraya di JB
Maaf zahir dan batin
Cr : En Google

I'm the Loser!

Image
Assalamualikum  kawan kawan  today was  My Tough Day
i hate this day
kalau boley xnak tempoh hari ini
My listening test for Arab   was  S*CKKKKKKK!
SERIOUSLY I DON'T WANT TO THINK ABOUT IT ANYMORE! YES im THE LOSER!

Yuna - Here Comes The Sun (lyrics)

Image
Assalamualikum kawan kawan SAYA PEMINAT TEGAR YUNALIS ZARAI
jom tengok fan make video

enjoy!

Proud of u Dato'

Image
Assalammulaikum kawan kawan  semalam  sempat tengok Dato LCW main menentang LD dr china well tewas bermaruah DLCW menang set pertama kalah set kedua dah tewas set penentu 19-21
walau apa pun DLCW dah try the best kan  WE MALAYSIAN PROUD OF YOU DATO LEE CHONG WEI

DLCW MAKE MALAYSIAN UNITE IN 70MINUTE

wahhh Rindu kau..

Image
Asslamualikum  kawan kawan lama nya lah hai xmeng-update blog ni rindu giler InsyaAllah akan rajin rajin update blog ni balik
harap harap blog ni xjadi mcm pokok kat bawah ni | | | pokok bernafas ke tak kau ^,^