Posts

Showing posts from September, 2011

Im back!

yee tepat sekali saya sudah kembali rasa rindu plak nak berblogging haha
telah tamat final exam semalam rasa lega sangat tapi result nye tahu lah apa yang jadi kepada kawan kawan yang masih teruskan perjuangan saya doa kan  dapat menjawab dengan tenang

study weekkkk!

Image
Assalamualaikum kawan kawan pada hari ini telah bermula lah study week di seluruh UiTM  di Malaysia so kepada kawan kawan yang bakal menjawab exam untuk sem ini selamat mengjawab lah ye..
berikut adalah jadual peperiksaan BM111
22.9.2011 - BEL 260 & ECO 162 23.9.2011 - CTU 151 28.9.2011 - MKT 243 29.9.2011 - ACC 116
Untuk maklumat lanjut berkaitan jadual  lawati laman sesawang  Universiti Teknologi MARA


Perhatiannn!

Image
Assalamualaikum kawan kawan saya nak bagi tahu sikit ini bulan ini mungkin saya akan perlahankan pengUPDATEan sebab bulan ini adalah bulan Final  Exam kene focus lebih  saya akan habis exam pada  29.9.2011 yeahhhhh




Cukup cukup lah tu raya!

Image
Assalamualaikum kawan kawan  saya dah nak berangkat pulang ke UiTM jengka ni seminggu cuti macam tak cuti tiket pukul 8 malam adushhh serius berat hati nak balik duduk rumah ni xpuas lagi dah sampai sana nanti mesti teringat kat rumah kan..
seminggu + -  dah nak final wuuuahhhhh cuak giler boley ke x sem ni harap harap okey lah yew..
sekian : good bye PETALING JAYA welcome JENGKA


Seliper baru!

Image
Assalamualaikum kawan kawan  saya dengan ini telah membeli seliper fipper classic baru so kepada pencuri pencuri seliper sila ambik perhatian ye ini adalah amaran terakhir SILA  BERADA JAUH DARI SELIPER SAYA SERTA JANGAN CURI SELIPER SAYA SEKIAN! memandangkan saya sudah kehilangan seliper sebanyak tiga kali cukup cukup lah tu

Merdeka merdeka merdeka!

Image
Assalamualaikum kawan kawan raya raya jugak merdeka jgn lupa raya dirai merdeka dihayati sudah 54 tahun kita merdeka kan xsangka betol serba sedikit ucapan dari pemimpin negara yang lama jugak yang baru