Posts

Showing posts from December, 2011

Vblog terbaru Anuarhadi

Image
Assalamualikum kawan kawan  kenal tak Anuar Hadi . . tak kenal hermm Anuar Hadi ni  selalu buat video kat youtube lebih kurang MATLUTFI , MARIA ELENA SO on.. benda benda mcm gitu we call as "video blog" . . nak tengok video terbaru beliau jom  . . . . . .

suka dengar AnuarHadi cakap omputih haha

Surat budak kecik!

Image
Assalamualaikum kawan kawan dua hari lepas di rumah sewa saya dan kawan kawan saya terselit surat di peti surat kami sambil budak di luar menjerit2 "ada surat kat peti surat" kami semua pun pelik lah sapa lah yang hantar surat layang ini then salah seorang ahli rumah kami pun pergi lah check surat apa budak budak ni bagi . . . . . . . . . . . . .  nak tahu rupa  surat nya mcm mana ? jap jap

ni sampul surat
nak tengok isi surat  tak ?
jap jap . . . . . .

baca lah korang tergelak2 saya baca.

At last Zdy bercerita..haha

Image
Assalamualaikum  kawan-kawan buat sekian kalinya saya bercerita haha sebenarnya tahap kemalasan melebihi kerajinan kan that why,  lah terlampau xrajin untuk meng-update blog kesayangan ni
bukan apa uols. disebabkan  kesibukan terserlah dari mula SEM 3 1st week mmg xterkira lah sibuknya sampai xdatang kelas kan ^_^
sampai lah week 4 baru lah nampak relax sikit kan tapi banyak lah dugaan 1. kene tukar kelas lah 2. kene tukar jadual 3. kene marah ngn lec sbb xdtg kelas 4. bla bla bla