Berpuasa di UiTM Jengka VS UiTM Seri Iskandar

Assalamualaikum
kawan kawan
pertama sekali nak ucap selamat berpuasa 
macam macam dugaan puasa kita hadapi kan?
dan at last teringat kat UITM seri iskandar banyak yang berbeza disana
tapi 
yang penting saya happy disana dan disini
walaupun 
suasana dah lain tapi semua dapat saya hadapi insyaAllah

..............................................................................................................

terima kasih kepada cikgu saya yang comel Cikgu Solehah yang
sudi follow blog saya yang xseberapa ni..

thx cikgu saya akan ingat sampai bila bila

Comments

  1. TQ..ZAIDY.....CIKGU DOAKAN SEMOGA AWAK BOLEH JADI BLOGGER YANG BERJAYA..SO LEPAS TU BOLEH AJAR CIKGU LAK...

    ReplyDelete
  2. insyaAllah cikgu, saya pun bkn pandai sgt cuba cuba je ni..

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Selamat Hari Raya Aidiladha l Happy Eid-Adha Mubarak Everyone. . .

Post Balas To NAFIE NOOR AZMAN!!