6 ATAS 1

TETIBA
rasa
sesuatu
teringat kat budak
6 bawah 1
ek silap
6 atas 1
lah..
walaupun aku jauh aku still ngn kat kowg xpnh lupe serius xtipu 
aku igt kot smua
amin
aida 
wawa
zahin 
datul
hashim
nizam (mata)
aisyah
teha
tieka 
Pn mary ann


p/s : even aku beberapa bulan jew kat F6 x bermakna aku lupe kat kowg..kowg still the best ever yang aku penah ada! ingat tu..

Comments

  1. HEHE ~

    Ada gak yang ingat kat kami2 yg sengal niey !

    HAHA :D

    - saya wakil dr 6A1 , kami pun rindu kamu !

    - tapi some1 lagi rindu kotw ,huhu :P

    ReplyDelete
  2. teha : aku ingat kat kowg smua lah..sapa yg rindu sgt kat aku ek? :L
    pipah : ingat lah mana leh lupe..:rainbow
    farah :farah mestilah ingat sblh umah kot..:mj

    ReplyDelete
  3. hahahahahah . terima kasih ingat kat aku . terharu giler laaaaaa !

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Post Balas To NAFIE NOOR AZMAN!!